سومین جشنواره غذای دانشجویی برگزار شد/ تیموری: هدف جشنواره، ترويج فرهنگ استفاده از غذای ايرانی است
رمضان تیموری در گفتگو با خبرگزاری آنا در بندرگز درباره جشنواره غذای دانشجویی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز برگزار شد، اظهار کرد: «این جشنواره به همت بسیج دانشجویی خواهران و با همکاری کانون های فرهنگی هنری واحد برپا شد و دانشجویان شرکت کننده غذاهای پخته شده خود را در معرض نمایش و ارزیابی داوران قرار دادند.»
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز جشنواره غذای دانشجویی را از با نشاطترین فعالیتهای فوقبرنامه دانشجویی عنوان و تصریح کرد: «در هر سه دوره، جشنواره غذا با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.»
تیموری با بیاناینکه روحیه تعاون و همکاری بین دانشجویان ستودنی است، خاطر نشان کرد: «در این جشنواره بیش از 18 گروه از دانشجویان دختر شرکت کردند که در پایان از سوی هیئت داوران به 6 گروه جوایز نقدی اهدا شد.»
وی یادآور شد: «ترويج و استفاده از غذاهای سالم ايرانی، ترغيب دانشجويان به كار جمعی و ايجاد نشاط و سرگرمی ميان دانشجويان در سومین جشنواره غذای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز از اهداف برگزاری این جشنواره بود.»
انتهای پیام/4117/
انتهای پیام/